Mješavina bogatog okusa.

Svako zrno kafe Dedo bira se mudrošću i pažnjom, te priprema po tradicionalnoj recepturi  za vrhunski užitak u poznatom i neponovljivom okusu prave bosanske kafe.  

Čaj od kamilice 
Kamilica – chamomillae flos, trica, kamomila, maternjak, bijela rada, žabnjak i mnogi drugi nazivi koji se koriste za kamilicu – "kraljicu" među čajevima. Kamilica je poznata kao jedna od najznačajnijih ljekovitih biljaka za njegu kože i kose. Pakovanje: Neto 20g. Pakovanje sadrži 20 filter vrećica od 1 g.

Čaj od šipurka
Šipurak, Cynosbati fructus, šipak ili divlja ruža se od davnina koristio preventivno kao bogat izvor vitamina C i smatra se da ga je korisno piti u zimskim mjesecima, kada djeluje preventivno u borbi protiv gripe. Pakovanje: Neto 60g. Pakovanje sadrži 20 filter vrećica od 3g.


Zeleni čaj 
Zeleni čaj se pravi od listova biljke camellia sinensis. Zeleni čaj je od davnina vrlo cijenjen napitak u azijskim zemljama, ne samo zbog svog osvježavajućeg i aromatičnog okusa, već i zbog toga što je poznat kao iznimno zdrav. Pakovanje: Neto 30g. Pakovanje sadrži 20 filter vrećica.

Čaj od nane
Nana, menthae piperitae folium, metvica ili menta, u narodu poznata kao jedna od najljekovitijih biljaka, pogodna je za pripremu čajeva kao i začin uz razna jela. Pakovanje: Neto 30g. Pakovanje sadrži 20 filter vrećica.

Čaj od uve
Uva,uvae ursi foliumi ili kako ovu biljku jos ponekad zovu: divlja maginja, gornik, medveđe grožđe je odavno poznat kao odličan borac protiv upala. Pakovanje: Neto 30g. Pakovanje sadrži 20 filter vrećica.

Čaj majčina dušica
Majčina dušica, thzmus serppyllum, čubra, babja dušica, dušica, vušica, vrisak, divlji bosiljak, tamjanika, papric, pepriš, bukovica, timijan. Poznata je kao biljka od velike pomoći u hladnim i vlažnim jesenjim danima, kada vladaju prehlade i virusna gripa. Pakovanje: Neto 20g. Pakovanje sadrži 20 filter vrećica.

Čaj od brusnice
 Brusnica, vaccinium macrocarpon  je u narodu poznata kao jedna od najzdravijih biljaka i  smatra se da ima snažan antibakterijski uticaj. Pakovanje: Neto 40g. Pakovanje sadrži 20 filter vrećica.