Proizvodi

Instant napitak

Vitaminski instant napitak Nova Vita je već deceniju prisutan na tržištu BiH. Napitak se proizvodi od prirodnih sirovina, a jedna čaša Nova Vite sadrži 50% preporučene dnevne doze vitamina. Vitamini su pažljivo odabrani kako bi se napravio napitak pogodan za sve uzraste, sportiste i ljude koji vode zdrav život. Paleta proizvoda Nova Vita sastoji se od šest okusa i to narandža, limun, brusnica, grejp, limeta i menta&limun.

Integralno brašno

Integralna brašna (pšenično, raženo, ječmeno i heljdino) nalaze široku primjenu i vrlo su popularan proizvod. Dobijaju se mljevenjem cijelih zrna žitarica koja su oslobođena svih vrsta primjesa. Bogata su bjelančevinama, vitaminima tako da su jako korisna u ljudskoj ishrani, a koriste se za izradu specijalnih vrsta hljeba i peciva.

Kafa

Svako zrno kafe Dedo bira se mudrošću i pažnjom, te priprema po tradicionalnoj recepturi za vrhunski užitak u poznatom i neponovljivom okusu prave bosanske kafe. Tradicija ispijanja bosanske kafe Dedo traje od 1970 g.

Čajevi

Pravljanje i ispijanje čaja jedan je od najboljih rituala koji može okrijepiti i oraspoložiti. Opustite se uz naše čajeve raznih vrsta, mirisa i  okusa.

Donuts

Popularne i svima dobro poznate Američke krofne sastavni su dio asortimana komapanije. Omiljena poslastica djece i odraslih od sada je dostupna na bh tržištu u šest prepoznatljivih okusa.

Ostalo

Posjedujemo pakeraj za pakovanje svih vrsta zrnastih i praškastih proizvoda. Najiteresantniji i najpularniji proizvodi  su palenta i šećer u prahu.