Kako nastaje vitaminski instant napitak Nova Vita?

Velikim ulaganjima, trudom i radom kompanija Pak Centar  se razvijala te danas uspješno posluje i proizvodi kvalitetne domaće proizvode. Kvalitetno poslovanje se odrazilo i na kapacitet proizvodnje koji je bio rekordan u 2019-toj godini. Posjeduju certifikat FSSC 22000 za sigurnost i zdravstvenu ispravnost hrane koji omogućava lakši plasman na inostrana tržišta i bolju saradnju sa velikim trgovačkim lancima. Sve ovo kompaniju čini najvećim proizvođačem instant napitaka u BiH, te jednim od vodećih u regiji. 

Premium brend kompanije Pak Centar je vitaminski napitak Nova Vita koji je rezultat dugotrajnog i kvalitetnog rada.Ovaj osvježavajući vitaminski napitak na domaćem tržištu postoji petnaest godina, bilježi kontinuirani rast te je postao brend koji je sinonim za kvalitet. Kupci su prepoznali Nova Vitu kao sto posto domaći proizvod koji je idealan vid osvježenja i unosa potrebnih vitamina u organizam. Kvalitetan proizvod, praktično pakovanje i  moderan dizajn recept su uspjeha.

 „U proizvodnji Nova Vite koriste se prvenstveno sirovine i ambalaža od dobavljača iz BiH. Proces kontrole se vrši tokom čitavog proizvodnog procesa u vlastitoj labaratoriji, a gotovi proizvodi u ovlaštenim, certificiranim labaratorijama“, rekao je rukovodilac proizvodnje Moćević Meho.

Kompanija se zahvaljuje svim kupcima koji su je podržali kupovinom proizvoda u ovom teškom periodu pandemije COVID19. Uspjeli su da zadrže kontinuitet poslovanja, radna mjesta, zaposle nove radnike i redovno izvrše sve svoje obaveze prema poslovnim partnerima, radnicima i državi, te potvrde da su društveno odgovorna kompanija.

Nova Vita vam omogućava da unesete dnevnu dozu vašem tijelu potrebnih vitamina uz samo jednu čašu napitka.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *