IFS certifikat za proizvode Pak Centara

IFS (International Food Standard) je međunarodna norma utemeljena od strane maloprodajnih trgovačkih lanaca i predstavlja respektabilnu potvrdu visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Vodeći trgovački lanci i dobavljači su prepoznali sigurnost hrane kao prioritet u svome poslovanju, te su pokrenuli Globalnu inicijativu za sigurnost hrane (Global Food Safety Initiative), a IFS standard je jedan od rezultata takvih udruživanja.

Budući da potrošači, kao i zakonodavni okviri, zahtijevaju da hrana koju proizvodimo ima visoku razinu sigurnosti i kvalitete, osigurali smo provođenje sistema kontrole za sigurnost hrane kroz cijeli lanac proizvodnje.

Kontrole se vrše neprekidno, od samog ulaska sirovina u fabriku, proizvodnje, pakovanja i sve do isporuke gotovih proizvoda našim kupcima.

Ponosno ističemo da je rezultat od 96,15% (high level) nagrada za dugotrajan, opsežan i zahtjevan proces implementacije.

Dobivenim certifikatom najpriznatijeg standarda za sektor hrane, potvrđujemo da svojim znanjem, vrhunskim stručnjacima i iskustvom garantujemo proizvodnju sigurnih, kvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *